Spirulina Szuperétel

A spirulina 20-szor több fehérjét tud előállítani, mint a szójabab, 40-szer többet, mint a kukorica és 200-szor többet, mint a marhahús. Kevesebb vizet is használ a fehérjékhez, mint bármely más táplálék. A spirulina termesztők szerint jelentős mennyiségű vízveszteség kizárólag párolgás útján következik be.

Mivel az algák termesztése terméketlen földeken és sós vizekben történik, a spirulina termesztése nem idéz elő eróziót. Sokak szerint a spirulina termesztése az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy újra zölddé tegyük bolygónkat.

A spirulina figyelemreméltó előnyökkel rendelkezik, kitűnő riboflavin, tiamin, folsav, kálium, réz, vas, króm, nátrium, magnézium, cink, omega-6 zsísav, fitonutriens és kálcium forrás. Valójában a spirulina atomszerkezetének lényege a magnézium.

A spirulina kivételes tápanyagA spirulina figyelemreméltó tulajdonságai nagyrészt annak köszönhetők, hogy számos vitamint, enzimet és legfőképpen aminosavakat tartalmaz. A spirulina további előnye, hogy tartalmazza a szervezet számára alapvető tápanyagokat, mint az A-, B-, C-, D- és E-vitamin.

A spirulina valamennyi csodás hatása miatt érdemes arra, hogy mindennap fogyasszuk, ezzel javítsuk általános egészségi állapotunkat és közérzetünket. A spirulina hatásait vizsgálva kimutatták, hogy egy kiló spirulina pontosan ugyanannyi vitamint tartalmaz, mint kb. 1000 kg zöldség. Ez pedig valóban jelentős mennyiségű tápanyag!

Nehéz elhinni, hogy egy olyan koncentrált tápanyagforrás, mint a spirulina, nincs tele kalóriával, zsírokkal és keményítővel. Elképesztő, de mindössze 7% zsírt tartalmaz és ennek nagy része is esszenciális zsírsav formában van jelen benne. Ezek az esszenciális zsírsavak segítenek feltörni a koleszterint a véráramban és javítják a haj, a bőr és a körmök egészségét.

A spirulina nagyon kevés kalóriát, cukrot és keményítőt tartalmaz. Átlagosan 500 mg spirulina tablettában csupán 1-2 kalória van. Valamennyi szénhidrátot is tartalmaz ramnóz és glikogén formájában, mindkettő nagyon könnyen hasznosítható az emberi szervezet számára. A spirulinában lévő cukor pedig egészséges és erőteljes energiafokozó.

A spirulina kivételes képességei

A nagy mennyiségű vitamin, tápanyag és ásványi anyag mellett a Spirulina figyelemreméltó hatásai a szervezet számos további funkcióját is segítik táplálékkiegészítőként. A spirulina antioxidánsként működik és segít megszabadulni a szervezetnek a méreganyagoktól, amiket elfogyasztunk, amelyek a környezetünkben vesznek körül minket vagy gyógyszerekből és feldolgozott élelmiszerekből jutnak be a szervezetbe.

Továbbá ennek az algának a fogyasztása más fizikai funkciók szempontjából is nagyszerű, garantálja azok legjobb működését. A spirulina előnyei érvényesülnek a máj, a vesék és a keringési rendszer tekintetében is. A spirulina támogathatja az immunrendszer fokozott működését, védelmet biztosítva ezzel a betegségektől és gyakorlatilag leküzdve bármilyen antitestet, ami megtámadja a szervezetet.

A spirulina kivételes képességei révén minimálisra csökkenti a fáradtságérzetet, növeli a kitartást, a vitalitást, mérsékli a hiperszenzitivitást, csökkenti a duzzanatokat és mérsékli a sóvárgást. Egész egyszerűen a spirulina kivételes hatásai hihetetlenek és szinte végtelenek.

Rendelje meg most a Spirulina alga tablettát, és fogyassza Ön is minden nap ezt a rendkívüli szuperélelmiszert az egészségének visszaszerzése és megtartása érdekében!

Vissza az előző oldalra Oldal tetejére
Telefonos Rendelés: 70 / 7733 170
Minden jog fenntartva
© 2010
Kérem értesítsenek, ha vannak akciók