Gyógyulás Spirulina algával

A spirulina rendkívül sok tápanyagot tartalmaz, valódi szuperélelmiszer, egyben az egyik legelső természetes táplálékkiegészítő.

Páratlan fehérjetartalma révén biztosítja a szervezet számára a létfontosságú aminosavakat, de nagy mennyiségű B-, C- és D-vitamin is található benne.

Sok ásványi anyagot, klorofillt és enzimet tartalmaz. Több ezer évvel ezelőtt számos kultúrában rendszeresen fogyasztották. A “zöld arany” napjainkban is egyre nagyobb tért hódít, sok helyen mesterségesen termesztik. A Medicura kizárólag a legjobb minőségű, biotermesztésű spirulina termékeket forgalmazza!

A spirulina egészségvédő hatásai sokoldalúak, általánosan javítja az egészségi állapotot, kitűnő megelőző és roboráló hatással rendelkezik.

A spirulina elsődleges hatásai

- fokozza az immunrendszer működését
- rákmegelőző hatással rendelkezik
- természetes lúgosító
- gyulladáscsökkentő
- antibakteriális hatású
- megőrzi és helyreállítja a bélflóra egészséges egyensúlyát
- csökkenti a koleszterin- és lipidszintet
- termékenységfokozó, hozzájárul a terhesség folyamatának egészséges lezajlásához
- tápanyagai könnyen emészthetők, kitűnő forrása a szerves vasnak
- a benne található boldogsághormon javítja a közérzetet és a szellemi teljesítményt is növeliEzek a csodás hatások annak is tulajdoníthatók, hogy a spirulina tápanyagai nem csak nagy mennyiségben, de a szervezet számára legkönnyebben hasznosítható formában és tökéletes arányban vannak jelen.

A spirulina gazdag az alábbi tápanyagokban:

- mikroelemek: króm, magnézium, nátrium, vanádium, foszfor, jód, szelén, kálium, kálcium, cink, réz, mangán, vas
- klorofill, fikocianin, enzimek, többszörösen telítetlen zsírsavak, béta-karotinoidok
- vitaminok: A-, B1-, B2-, B5-, B6-, B9-, B12-, C-, E-, PP-vitaminok

A spirulina figyelemreméltó tulajdonsága, hogy a testre gyakorolt pozitív hatásai mellett a kedélyállapotot és a szellemi teljesítményt is javítja.

Sejtszintű védelem Spirulinával

A Spirulina alga magas klorofill és béta-karotin (A-vitamin elővitaminja) tartalma révén sejtszinten védi a szervezetet, növekedési faktora (CGF) pedig az immunrendszer működését rendkívüli mértékben javítja, így még a degeneratív betegségek ellen is hatékony lehet. A Spirulinában megtalálható a rákmegelőzésben is hatékony pigment, a fikocianin. A növények között a spirulina tartalmazza a legnagyobb mennyiségben az immunerősítő és a túlzott sejtosztódást megakadályozó zsírsavat, a gamma-linolénsavat (GLA).


Rendelje meg most a Mannavita bio Spirulina alga tablettát, és állítsa gyógyulása szolgálatába csodálatos egészségmegőrző tulajdonságait!

Vissza az előző oldalra Oldal tetejére
Telefonos Rendelés: 70 / 7733 170
Ajánlott: Goji bogyó gyümölcsvelő
Minden jog fenntartva
© 2010
Kérem értesítsenek, ha vannak akciók